Piept de pui (pe tava) cu dovlecei copti

de Dya Daniela Andrei in Pui, 1 Iul 2014 | 1088 vizualizari

 

Cand nu ai posibilitatea de a pregati o friptura la jar, incerci sa te apropii de gustul acesteia , cumva!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 100 gr kaizer afumat
  • 2 dovlecei
  • un ardei capia mic
  • cativa catei de usturoi
  • 2 fire de usturoi/ceapa verde
  • 100 gr cascaval
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui (pe tava) cu dovlecei copti:

Pieptul de pui, il taiem in jumatate si il batem cu ciocanul, cat sa se fragezeasca carnea. O condimentam cu sare si piper dupa gust si o rumenim pe tava incinsa.


In paralel, feliem dovleceii si kaizerul, le coacem pe tava si le asezam intr-un vas termorezistent. Taiem in cuburi mici ardeiul, cateii de usturoi si usturoiul/ceapa verde, le adaugam peste dovleceii copti si presaram cascavalul ras. Punem vasul in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, cat sa se topeasca cascavalul.


Se servesc calzi, impreunca cu pieptul de pui. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de un sos de usturoi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui (pe tava) cu dovlecei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei

Hand Mixer Bleu

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

02.07.2014, 06:04

bun

anca_rm 1

02.07.2014, 13:39

Dya Daniela Andrei 1

02.07.2014, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!