Piftelute cu sos

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 3 Ian 2011 | 11204 vizualizari

 

Este o mancare foarte cunoscuta dar este gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita
  • 1/4 kg carne de porc 
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 oua
  • sare, piper, cimbru
  • un miez de paine muiat in lapte
  • putina faina
  • 4-5 linguri ulei 
  • un ardei kapia rosu
  • 5 linguri pasta tomate
  • putin marar,o frunza dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos:

Am facut mai intai compozitia pentru piftelute din carnea tocata amestecata cu o ceapa tocata trasa in putin ulei, usturoiul pisat, miezul de paine, ouale batute si condimentele indicate. Dupa aceea le-am format si le-am prajit putin in ulei si le-am dat deoparte. Intr-o tigaie am pus ulei, cealalta ceapa tocata, ardeiul taiat marunt si putina apa pentru a opri prajirea. Am adaugat piftelele si pasta de tomate desfacuta in 250 ml apa.Le-am lasat la foc moderat cca 10 min dupa care am adaugat frunza de dafin si mararul. A iesit o bunatate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

06.01.2011, 00:07

ce bine arata

adriana_bobu 1

06.01.2011, 00:24

cris, nadina

tanyapatap 1

22.01.2011, 10:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor