Pilaf sarbesc

de oO_ acnA _Oo in Mancaruri de post, 18 Oct 2012 | 4967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 300 g ciuperci champignon
  • 300 g orez
  • 800 ml supa de legume ( eu am fiert apa cu delicat si am facut o "supa" mai concentrata ca sa nu mai fiu nevoita sa mai adaug sare la pilaf )
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 2 frunze dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf sarbesc:

Calim legumele (ceapa, morcovii, ardeii, si ciupercile) .Cand acestea s-au calit, adaugam orezul si il calim si pe acesta impreuna cu legumele. 

Punem totul intr-un vas yena, mai adanc , turnam supa de legume, adaugam frunzele de dafin si dam la cuptor la 180 de grade pentru 40 de minute.

Cand pilaful este gata, condimentam cu piper si eventual tocam o tufa de patrunjel ( eu nu am folosit ca am uitat :)) ... am cumparat tufa si am uitat-o in frigider :)) )

Eu pilaful acesta l-am folosit pe post de garnitura langa friptura de vitel , dar se poate servi si simplu  cu o salata langa :)

Pofta buna ! .... :)  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf sarbesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

18.10.2012, 20:39

Bun

oO_ acnA _Oo 1

18.10.2012, 20:43

thx

Sim0na 1

19.10.2012, 10:24

Place tare!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume mexicane