Piparus de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 4522 vizualizari

 

sant extraordinari de buni chiar daca sant de post,sincer nu i dau pentru cei cu carne

 

INGREDIENTE

  • 7-8 ardei rosii  grasi
  • 3-4 morcovi mari
  • 2-3 cepe
  • pasta de tomate 1 cutie
  • 1 ardei verde
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • 2 cani de orez
  • putin delikat-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piparus de post:

Se curata rdeiul rosu ,se taie capacul de sus si se scot samburi,apoi se oparesc in putina apa cu sare chair 2-3 minute nu mai mult cat sa se inmoaie putin


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei apoi se pune ardeiul verde tocat sau taiat cubulete si o sa va ramana si de la cel rosu cand i curatati si tocati si acela,iar morcovul sa razuieste prin razuitoarea cea mare si se calesc toate impreuna,apoi se pune orezul,sare si 2 cani de apa se amesteca bine si se lasa pana scade toata apa apoi se pune pasta de tomate si patrunjelul verde,


Se umplu ardei cu acesta compozitie (nu se umplu pana sus ca va iesi compozitia afara )apoi se pun intr-un vas de yena cu putin ulei si 2-3 canite de apa se pune capacul si se pun la cuptor pentru 1 ora si jumatate apoi se ia capacul si se mai lasa 20 minute fara capac


Sant grozavi de buni se pot servi asa simpli sau cu un sos de tomate sau..........cu ce va place cu samantana daca nu sant de post

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piparus de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

22.03.2010, 23:18

multumesc mult fetelor multi pentru toate

mariac 1

25.03.2010, 23:23

nadina73 1

27.03.2010, 11:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peste copt cu ierburi aromate

ieri la 22:23

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

ieri la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

pe 21.08 la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

pe 21.08 la 23:06

RETETA RECOMANDATA
Orez cu dovlecel