Piure cu ton

de mihaelar63 in Ton, 23 Dec 2015 | 890 vizualizari

 

Ce nu face omul de foame ? Doream o salata de cartofi cu ton si cartofi . Cartofi erau curatati s-au fiert repede si prea... pentru pireu . Asa ca una se pregateste si alta se nimereste . Dar  a iest ceva foarte bun si hranitor .
 

 

INGREDIENTE

  • 160 gr ton in ulei
  • 2 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri seminte rodie proaspata
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 1 mana frunze de valeriana
  • condimente preferate -ierbui de Provence
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • smantana ,parmezan,unt-optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu ton:


  1. Cartofii se curata de coaja se taie felii si se pun la fiert cu usturoiul curatat. Sarati.

  2. Cand cartofii au fiert se zdrobesc ca pentru pireu . Se amesteca cu unt , parmezan si smantana . Se lasa sa fie mai moale, ca o supa crema

  3. Tonul din conserva se amesteca cu piper , condimente preferate si zeama de lamaie .

  4. Intr-o farfurie putin adanca se pune piureul , in mijloc se aseaza frunzele de de valeriana . In jurul salatei se distribuie tonul in ulei condimentat.

  5. Pe deasupra se prepara seminte de rodie proaspata .

  6. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Daca doriti sa serviti intr-o zi cu dezlegare la peste preparati pireul simplu sau cu frunze de patrunjel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

23.12.2015, 23:59

Camelya , puteam sa-i zic asa mai sofisticat zau , Soup -crem with tuna '' ))

mihaelar63 1

24.12.2015, 00:00

Buni poate fi si 3in 1 . rodia substituie desertul )

mihaelar63 1

24.12.2015, 00:01

Anca am pus ce era prin prejur

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spuma de ton