Quiche cu ton, rosii deshidratate si sparanghel

de -Licurici- in Ton, 11 Aug 2016 | 1472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:

100g unt rece; 200g faina; 5 linguri de apa; 4-5 rosii deshidratate; sare.

  • Pentru umplutura:

3 oua; 2 linguri smantana grasa; 80g branza Cheddar; o conserva ton bucati; 3-4 rosii deshidratate; 8 buc sparanghel la borcan; cateva fire de chives (cepsoara); 2 buc inimi anghinare; sare; piper.

Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu ton, rosii deshidratate si sparanghel:

Pentru aluat, se amesteca faina cu sarea si untul taiat cubulete.


Se framanta cu degetele, pana se amesteca, apoi se adaugat apa si rosiile deshidratate, taiate marunt.


Se formeaza o bila din aluat si se baga la frigider, pentru o ora.


Se scoate aluatul din frigider, se intinde, in forma rotunda, pe masa tapetata cu faina, apoi se aseaza intr-o forma de tarta si se baga la cuptorul preincalzit, 20min.


Intre timp, se pregateste umplutura.


Se bat ouale cu branza cheddar rasa, sare si piper.


Se adauga smantana, tonul scurs bine, cepsoara si rosiile deshidratate, taiate marunt.


Umplutura se toarna in tava, se pune sparanghel si inimi de anghinare taiate pe jumatate deasupra si se baga la cuptor pentru inca 20min.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu ton, rosii deshidratate si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

11.08.2016, 22:19

mirela0911 1

14.08.2016, 10:19

Ce buna o fi!

Panacris 1

02.05.2017, 17:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel