Piure de cartofi cu busuioc, usturoi si ulei de masline

de mihaelar63 in Mancare copii, 6 Noi 2019 | 3570 vizualizari

 

 Am gasit eu o imagine foarte aratoasa cu aceasta denumire pe un site ,, Caut reteta ", doar ca reteta era incompleta si link-ul nu mai mergea . Combinatia mi-a parut incitanta si m-am pus pe treaba cu informatii minime . Mi-a placut ce a iesit si am sa repet reteta probabil in varianta de post .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei masline
  • 3 linguri smantana
  • 10 frunzulite busuioc verde
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu busuioc, usturoi si ulei de masline:

  1. Cartofii se curata de coja si se fierb bine in apa cu sare impreuna cu cateii de usturoi.
  2. Nu am dorit un gust prea puternic de usturoi asa incat l-am pus la fierbere.
  3. Scurgeti cartofii si-i zdrobiti.
  4. Amestecati cu smantana si cu 2 linguri de ulei masline.
  5. Tot acum incorporati si jumatate din frunzulitele de busuioc taiate fasii.
  6. Serviti acest piure cald insotit de salata de cruditati preferata.
  7. La servire se pune putin de ulei de masline deasupra se decoreaza cu restul frunzulitelor de busuioc si se presara piper negru macinat si cateva boabe de piper intregi.

                               Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Nu am dorit un gust prea puternic de usturoi asa incat l-am pus la fierbere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu busuioc, usturoi si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui BUBU