Piure de cartofi cu snitel

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2014 | 798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca. 5-6 cartofi potriviti
  • snitel de pui ( din comert ) , ( am folosit 4 bucati , sunt destul de mari , zic eu )
  • doua bucati carnati cu cascaval
  • 3-4 linguri unt ' margarina
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • apa ptr fiert cartofii
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu snitel:

Piure :Clatim cartofii , ii curatam de coaja , taiem fiecare cartof in 8 , adaugam cartofii intr-o oala , turnam apa cat sa ii acopere si un praf de sare ; Dam la fiert pana intra furculita usor in bucata de cartof ;


Prajit : Snitel ' carnati :Lasam snitelul la dezghetat , sau ii punem un minut la cuptorul cu microunde ; Punem la incins o tigaie cu ulei cat sa acopere snitelul ; Cand acesta este incins punem bucata cu bucata de snitel la prajit pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie pentru a se absorba uleiul ramas ; Carnatii ii taiem bucatele si ii punem la prajit pana cascavalul se topeste putin ; Scoatem pe un servetel de hartie ;


Cand cartofii pentru piure sunt fierti , scurgem de apa ; Adaugam untul ' margarina , sare , piper , vegeta , dupa gust ; Luam telul si amestecam rapid pentru ca cartofii sa se zdrobeasca , amestecam pana cand piure'ul iasa unul fin ;


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu snitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

15.08.2014, 21:26

Bya Ralu 1

15.08.2014, 22:21

bun

Andreea Caroline 1

16.08.2014, 21:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza telemea