Pizza bruschetta

de Oana in Pizza, 13 Feb 2011 | 3046 vizualizari

 

In mijlocul Vienei am mancat o pizza excelenta la restaurantul Vapiano :) Bineinteles ca mi-a ramas gandul la ea, se prepara rapid de tot si e bunaaaaa-buna!

 

INGREDIENTE

  • un blat de pizza
  • sos de rosii
  • busuioc uscat
  • parmezan ras
  • o mana de rosii cherry
  • 2 catei usturoi
  • o lingurita ulei de masline
  • doua maini bune cu rucolla
  • optional- prosciuto crudo
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza bruschetta:

Blatul de pizza preparat la masina de paine se intinde in tava de pizza unsa cu ulei de masline. Se unge cu sos de rosii, busuioc uscat si se presara parmezan ras din belsug. Se pune blatul in cuptor pana cand este aproape gata.


Rosiile cherry se spala si se taie cubulete, se amesteca cu usturoiul taiat marunt, ulei de masline si busuioc uscat. Rucolla se spala si se scurge bine. Se scoate tava din cuptor, se aseaza deasupra rucolla si amestecul de rosii cherry. Se rade parmezan si se mai pune la cuptor 5 minute.


Cine doreste poate sa adauge deasupra, dupa ce se scoate din cuptor, felii de prosciuto crudo.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza bruschetta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Sylvia 1

14.02.2011, 21:59

Vai ce bine arata asta e preferata mea, trece la favorite tare imi place pizza cu rucolla

Bucataras Medi 1

15.02.2011, 10:19

Pentru ca nu m-ati luat cu voi la Viena vin la tine sa mananc o felie de pizza ............................

Oana 1

15.02.2011, 23:10

Mama, ce de aprecieri! ma bucur ca va place si neaparat sa o incercati!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de paine