Pizza cu blat fara ou

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 10 Sep 2010 | 7002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cesti de apa calduta
  • un praf de sare
  • pt topping:
  • kaiser
  • branza de vaca
  • smantana
  • masline
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • porumb
  • mazare
  • sos pebtru pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat fara ou:

punem faina intr-un vas, facem o gaura in mijloc si trunam drojdia dizlovata intr-o cescuta cu apa si lasam 30 de min asa.


Dupa care incepem sa framantam, mai punem inca o ceasca de apa, uleiul si framntam bine.


Dupa ce am framantat coca punem un prosop peste si lasam langa o sursa de caldura ( ex: ochiul de la aragaz) 1 ora.


Intindem coca intr-o foaie subtire ( daca vreti sa va iasa blatul mai gros, dublati cantitatile), pe care o punem in tava tapetat cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin ulei, sos de pizza, kaiser-ul taiat felii subtiri, branza rasa, ardeiul taiat feliute subtiri, maslinele, porumbul, mazarea si smantana ( eu nu am avut decat 2 linguri, insa puteti pune mai multa) si dam la cuptor 15-20 de minute.


Acest blat se poate folosii foarte bine pentru pizza de post.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat fara ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.09.2010, 07:04

Corinuta 1

11.09.2010, 20:44

Dana Cristea - pusikmea 1

13.09.2010, 13:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire