Pizza cu blat fara ou

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 10 Sep 2010 | 6435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cesti de apa calduta
  • un praf de sare
  • pt topping:
  • kaiser
  • branza de vaca
  • smantana
  • masline
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • porumb
  • mazare
  • sos pebtru pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat fara ou:

punem faina intr-un vas, facem o gaura in mijloc si trunam drojdia dizlovata intr-o cescuta cu apa si lasam 30 de min asa.

Dupa care incepem sa framantam, mai punem inca o ceasca de apa, uleiul si framntam bine.

Dupa ce am framantat coca punem un prosop peste si lasam langa o sursa de caldura ( ex: ochiul de la aragaz) 1 ora.

Intindem coca intr-o foaie subtire ( daca vreti sa va iasa blatul mai gros, dublati cantitatile), pe care o punem in tava tapetat cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin ulei, sos de pizza, kaiser-ul taiat felii subtiri, branza rasa, ardeiul taiat feliute subtiri, maslinele, porumbul, mazarea si smantana ( eu nu am avut decat 2 linguri, insa puteti pune mai multa) si dam la cuptor 15-20 de minute.

Acest blat se poate folosii foarte bine pentru pizza de post.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat fara ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.09.2010, 07:04

Corinuta 1

11.09.2010, 20:44

Dana Cristea - pusikmea 1

13.09.2010, 13:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!