Pizza cu blat fara ou

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 10 Sep 2010 | 8204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cesti de apa calduta
  • un praf de sare
  • pt topping:
  • kaiser
  • branza de vaca
  • smantana
  • masline
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • porumb
  • mazare
  • sos pebtru pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat fara ou:

punem faina intr-un vas, facem o gaura in mijloc si trunam drojdia dizlovata intr-o cescuta cu apa si lasam 30 de min asa.


Dupa care incepem sa framantam, mai punem inca o ceasca de apa, uleiul si framntam bine.


Dupa ce am framantat coca punem un prosop peste si lasam langa o sursa de caldura ( ex: ochiul de la aragaz) 1 ora.


Intindem coca intr-o foaie subtire ( daca vreti sa va iasa blatul mai gros, dublati cantitatile), pe care o punem in tava tapetat cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin ulei, sos de pizza, kaiser-ul taiat felii subtiri, branza rasa, ardeiul taiat feliute subtiri, maslinele, porumbul, mazarea si smantana ( eu nu am avut decat 2 linguri, insa puteti pune mai multa) si dam la cuptor 15-20 de minute.


Acest blat se poate folosii foarte bine pentru pizza de post.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat fara ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.09.2010, 07:04

Corinuta 1

11.09.2010, 20:44

Dana Cristea - pusikmea 1

13.09.2010, 13:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza turnata