Pizza cu blat pufos

de Bunica in Pizza, 12 Feb 2016 | 1553 vizualizari

 

 Am frământat cel mai simplu aluat posibil. Ce a ieșit m-a încântat!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 g. făină
  • 200 ml. apă caldă
  • o lingurișă drojdie uscată
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 linguriță zahăr
  • Toping:
  • sos de roșii cu busuioc
  • cașcaval
  • salam uscat
  • masline
  • porumb
  • ciuperci
  • 2 ouă
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat pufos:

Aluat:


Pune făina într-un vas de frământat.




Adaugă peste făină drojdia, sarea, zahărul si apa.


Frământă un aluat elastic fără a se lipească de mână.


Acoperă cu un prosop si lasă la dospit 30 minute.


Cât timp se dospește aluatul tapetează cu hârtie de copt tava.


Taie ciupercile și salamul.


Când aluatul este dospit, pune-l în tava de copt și întinde-l cu mâna,astfel încât să fie acoperită toată suprafața tăvii cu aluat.


Acoperă tava cu un prosop si mai lasă un sfert de oră la dospit.


Pune pe blat două linguri sos de rosii și unge toată suprafața aluatului.


Apoi adaugă în ordine aleatorie măslinele, salamul, ciupercile și porumbul.


Deasupra rade cașcavalul, iar peste el pune ouăle bătute cu 2 linguri sos de roșii.


Dă la cuptor pentru 35-40 minute.


Servește alături de o bere sau un pahar cu lapte!







 

TIPS-URI

1

Cantitățile topingului sunt la prefernță fiecăruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat pufos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

-Licurici- 1

12.02.2016, 22:13

Tare buna e!

Rocsi 1

13.02.2016, 21:15

Am auzit ca dai pizza buna

mirela0911 1

14.02.2016, 19:01

Mi s-a facut pofta de pizza! [bs:20]

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos, fara framantare