Pizza cu blat pufos

de Bunica in Pizza, 12 Feb 2016 | 5013 vizualizari

 

 Am frământat cel mai simplu aluat posibil. Ce a ieșit m-a încântat!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 g. făină
  • 200 ml. apă caldă
  • o lingurișă drojdie uscată
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 linguriță zahăr
  • Toping:
  • sos de roșii cu busuioc
  • cașcaval
  • salam uscat
  • masline
  • porumb
  • ciuperci
  • 2 ouă
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat pufos:

Aluat:

Pune făina într-un vas de frământat.


Adaugă peste făină drojdia, sarea, zahărul si apa.

Frământă un aluat elastic fără a se lipească de mână.

Acoperă cu un prosop si lasă la dospit 30 minute.

Cât timp se dospește aluatul tapetează  cu hârtie de copt tava.

Taie ciupercile și salamul.

Când aluatul este dospit, pune-l în tava de copt și întinde-l cu mâna,astfel încât să fie acoperită toată suprafața tăvii cu aluat.

Acoperă tava cu un prosop si mai lasă un sfert de oră la dospit.

Pune pe blat două linguri sos de rosii și unge toată suprafața aluatului.

Apoi adaugă în ordine aleatorie măslinele, salamul, ciupercile și porumbul.

Deasupra rade cașcavalul, iar peste el pune ouăle bătute cu 2 linguri sos de roșii.

Dă la cuptor pentru 35-40 minute.

Servește alături de o bere sau un pahar cu lapte!

 

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Cantitățile topingului sunt la prefernță fiecăruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat pufos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

-Licurici- 1

12.02.2016, 22:13

Tare buna e!

Rocsi 1

13.02.2016, 21:15

Am auzit ca dai pizza buna

mirela0911 1

14.02.2016, 19:01

Mi s-a facut pofta de pizza! [bs:20]

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos, fara framantare