Pizza cu branza de oaie si salam cu sunca afumata

de Constelatialeu in Pizza, 16 Sep 2013 | 2447 vizualizari

 

Unde-i concurs hop si eu,ca m-am molipsit de cand am aterizat aici pe bucataras....bucurosi sunt baietii mei,ca le place pizza,eu doar o pregatesc...eu am mancat jumari cu paine neagra..

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 1/2 kg de faina pentru paine
  • 1 cubulet drojdie proaspata Dr.Oetker
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ceasca cu lapte
  • 2 linguri ulei masline
  • Umplutura
  • 14 feliute salam cu sunca afumata
  • 150 g branza de oaie ,rasa
  • sos de pizza Univer
  • 2 oua
  • piper
  • ketchup Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza de oaie si salam cu sunca afumata:

Blat:


Intr-un castron mai mare punem faina cernuta, facem o gaura in mijloc unde sfaramam cubul de drojdie, adaugam sarea si zaharul si apoi laptele caldut si incepem sa framantam bine, apoi adaugam uleiul de masline. Timp de 10-15 min aluatul format il trantim de planseta de lucru, pana formeaza basicute, apoi il punem in castron si-l lasam la crescut.


Cand este gata crescut, punem in tava de la aragaz hartie de copt, o ungem cu putin ulei si intindem blatul, forma pe care doriti. Peste blatul intins punem sos de pizza Univer, asezam feliile de salam, adaugam branza rasa iar deasupra turnam cele doua oua pe care le batem bine cu sos de pizza. Dam tava la cuptor cca 25-30 min ( fiecare isi cunoaste cuptorul).


Se serveste cu ketchup Univer ca e vedeta concursului...

 

TIPS-URI

1

eu am adaugat si cca 50 ml sana in blat,este optional

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza de oaie si salam cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Panacris 1

17.09.2013, 09:00

Cris2711 1

17.09.2013, 19:23

Poate nu mi-ai pus deoparte

Constelatialeu 1

17.09.2013, 19:49

Crisulino iti fac una speciala.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi