Pizza cu pui

de MIUTA in Pizza, 12 Mar 2012 | 9024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mare
  • 10 felii muschi file afumat
  • 300 g ciuperci 
  • 300 g mozzarela
  • porumb 
  • gogosar rosu felii
  • masline fara sambure
  • ketchup dulce
  • oregano
  • 3-4 linguri ulei
  • BLAT PIZZA
  • 350 g faina
  • un praf sare
  • o lingurita zahar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 220 ml apa
  • un cub drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui:

Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se framanta aluatul foarte bine.Se lasa la dospit 30 minute.


Intre timp pregatim restul ingredientelor pentru pizza.


Punem 3-4 linguri de ulei intr-o tigaie si rumenim frumos pieptul de pui taiat fasii.Se condimenteaza si se lasa la racit intr-o farfurie.


Intindem aluatul in doua tavi de pizza.Ungem blatul cu ketchup dulce si asezam muschiul file,pieptul de pui,ciupercile,porumb,feliile de gogosar si maslinele.


Presaram deasupra oregano si mozzarella rasa.


Punem pizza in cuptorul incins si lasam 25-30 minute .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

DIANA B 1

13.03.2012, 11:47

Buna pizza ...

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:28

ce pofta miai facut

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 07:16

foarte buna pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Panzerotti