Pizza cu somon afumat

de nadina73 in Pizza, 17 Iun 2010 | 3820 vizualizari

 

o reteta fantastica pentu iubitori de pizza si de peste(somonul e prefereatul meu)

 

INGREDIENTE

  • aluat pt blat pizza:
  • 500 g faina
  • 15 g drojdie proaspata
  • 1/2 lingurita de sare
  • 2 linguri lapte praf
  • 200 ml apa calduta
  • 50 ml ulei masline(este grozav in aluaturi)
  • 2 linguri unt topit
  • PT PIZZA:
  • somon afumat 200g
  • salam uscat 50 g taiat foarte fin la masina
  • 3 linguri pasta de tomate
  • oregano
  • 100 g cascaval ras
  • 150 g cascaval mai uscat-ras
  • 10 ciuperci champinion
  • 8-10 rosii cherry
  • 10 masline negre
  • ardei rosu,galben,verde pt decor-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu somon afumat:

Se framanta aluatul de pizza si se lasa la dospit,apoi se imparte aluatul in 2 si se pot face 2 pizza(depinde si de tava)sau 1 foarte mare


Cand avem aluatul dospit intindem foaie o punem in tava in care dorim sa pregatim pizza,apoi se pune pasta de tomate se unge bine foaia cu pasta de tomate apoi se pune putin oregano ,cascaval ras,salam taiat foarte fin,din nou cascaval apoi somon afumat taiat feliute ,din nou cascaval apoi ciuperci


peste ciuperci cascaval ,masline,oregano ...........si se decoreaza dupa bunul plac ............eu am pus ardei rosu,verde si galben.


Se da tava la cuptor 20-25 minute la 160 grade .


Cand se serveste se decoreaza cu rosiile cherry, eu am mai pus si file de somon imi ramasese cateva feliute si le-am pus deasupra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ela 1

18.06.2010, 16:20

pot sa mananc eu tot? ca nu e rocsi aici sa ma vada

Ina 1

18.06.2010, 16:40

uff, toate papati somon si eu n-am .... Nadina, imi place de mor cum ornezi tu totul

mariac 1

23.06.2010, 20:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine Challah- painica evreiasca