Pizza cu sunca si piept de pui

de Dea_Dea in Pizza, 25 Sep 2013 | 1648 vizualizari

 

Pizza, pizza! :)

 

INGREDIENTE

ALUAT

  • 5-6 linguri faina
  • un praf de sare
  • 100-150 ml apa calduta
  • 10 gr drojdie proaspata
  • o lingura ulei

SOS

  • 100 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc

MAI AVEM NEVOIE DE

  • jumatate piept de pui
  • 150 gr sunca
  • 3 ciuperci
  • jumatate de ardei rosu
  • 100 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si piept de pui:

Aluat:


Faina cu sarea se pune in castron. Drojdia se dizolva in apa calduta si se pune peste faina. Apa se toarna pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final se pune uleiul, se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30 -40 min.


Sos:


Ketchupul se pune in cratita se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se da un clocot.


Ciupercile, sunca si ardeii se taie felii. Pieptul de pui se taie cubulete.Cascavalul se rade.


Asamblare


Se presara masa cu faina, se intinde foaie. Se pune in tava si se pune sosul.


Se pune sunca si pieptul de pui, apoi ciupercile si ardeiul, iar la final cascavalul ras.


Se da la cuptor 20 -25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dea_Dea 1

25.09.2013, 14:13

RoXx 1

25.09.2013, 14:22

delicioasa

Bucataras Monica 1

25.09.2013, 14:51

Ce bine arata!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui