Pizza cu ton

de MotanLaOale in Pizza, 14 Oct 2013 | 1564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza
  • 180g ton maruntit in suc propriu
  • 160g file de ton bucati in ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 10 masline
  • 2 rosii
  • 200g cascaval Delaco
  • 100ml pulpa de rosii
  • ketchup Univer
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".


Conservele se desfac si tonul se pune la scurs.


Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.


Se intinde pulpa de rosii si ketchupul Univer si se presara oregano si piper.


Se pune tonul scurs pe toata suprafata.


Se pun si restul ingredientelor taiate felii subtiri.


Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.


Este gata cand este rumenita frumos.


Se serveste cu ketchup Univer.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Tonul trebuie sa fie foarte bine scurs, ca sa nu iasa pizza prea zemoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

15.10.2013, 08:23

_Alina_ 1

15.10.2013, 11:27

MotanLaOale 1

15.10.2013, 12:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa