"Pizza" de cartofi

de Adele in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2015 | 1894 vizualizari

 

Precizez nu este o pizza clasica si reteta este originara din zona de sud a Italiei, mai precis Salerno, regiunea Campania. Despre reteta va pot spune, este destul de rapida si va poate ajuta sa faceti curat prin frigider :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi.
  • 2 oua.
  • 20 gr unt.
  • 100 gr mozzarela.
  • 3 linguri parmezan ras.
  • jambon.
  • sunca(pancetta).
  • salam uscata(Napoli sau Milano).
  • piper.
  • 50 gr fetta.
  • pesmet.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Pizza" de cartofi:

Cartofii se curata ,se spala ,se taie cuburi si se pun la fiert. Intre timp se pregatesc restul ingredientelor ,se taie cuburi ,salamul,jambonul,sunca si mozzarela.


Cand cartofii sunt fierti se scot din apa ,se pun intr-un vas si se pregatesc ca pentru pireu, se adauga untul si se amesteca pana se topeste,dupa care se incorporeaza ouale,unul cate unul,se adauga si restul ingredientelor, amestecand bine, se potriveste de sare (doar daca este necesar) si pier.Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu unt si pesmet,deasupra se presoara pesmet si se pun catvea felii subtiri d eunt.Se da la cuptor la 180°-200° pentru 15-20 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosii ingredientele pe care le preferiti sau pe cele care le aveti la indemana.

2

Se serveste atat calda cat si rece.

3

Se paote pregatii si in portii mai mcici ,folosind formele de muffins.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Pizza" de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Adele 1

05.10.2015, 15:43

Mirela

Ina 1

19.03.2016, 12:23

Imi place ce vad

Adele 1

19.03.2016, 13:07

Ina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Galuste din cartofi la cuptor