Pizza in patratele

de epurasha2bb in Pizza, 12 Apr 2010 | 1867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salam palaciego mic subtire
  • cascaval
  • ciuperci champignion proaspete
  • un galbenus
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 buchetele brocoli  
  • masline negre
  • pt.aluat:
  • 250 g faina pentru pizza,
  • putina apa calduta,
  • un praf de sare,
  • 1 lingura Garant pentru aluaturi dospite de la Dr.Otker,
  • 1 lingurita parmezan ras,
  • 1 lingurita unt topit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza in patratele:

Facem un aluat pufos din faina cu apa calduta in care am dizolvat drojdia(grantul) si sarea, adaugam si parmezanul si untul topit si racit la temp camerei nu fierbinte.Framantam bine cu mainile pe masa cu faina si-l lasam sa creasca la cald acoperit.


Intre timp taiem felii subtiri cu cotor cu tot din ciuperci si le calim putin.Apoi taiem felii de maslinesi de salam iar buchetelele de brocoli se pot fierbe sau sota putin.Apoi intindem aluatul intr-o foaie subtire si il asezam in tava unsa putin cu unt.Apoi asezam pe toata suprafata cascaval ras amestecat cu pasta de tomate.


Apoi facem benzi de aluat ce vor traversa pizza ca un gratar.Patratelele. reisite se vor umple cu feliile de ciuperci, salm, masline si brocoli alternand culorile.Se da la cuptor sa se rumeneasca.Este de efect si foarte gustoasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza in patratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

epurasha2bb 1

13.04.2010, 08:57

rivka e usor de facut! astept sa vad! daca faci sa pui mai mult salam special pt.ionix si pt.mine ca si mie imi place cu salam cat mai uscat si picant eu am facut odata repede cand aveam musafiri tocmai de sarbatori si am impacat toate gusturile!a mers si cu bere la masculi,.

Ligia Bxl 1

25.11.2010, 18:55

5 furci de la mine am crezut ca e un servetel,foate frumos ornamentata,cu gust

epurasha2bb 1

26.11.2010, 09:05

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sarmale