Pizza in patratele

de epurasha2bb in Pizza, 12 Apr 2010 | 2433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salam palaciego mic subtire
  • cascaval
  • ciuperci champignion proaspete
  • un galbenus
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 buchetele brocoli  
  • masline negre
  • pt.aluat:
  • 250 g faina pentru pizza,
  • putina apa calduta,
  • un praf de sare,
  • 1 lingura Garant pentru aluaturi dospite de la Dr.Otker,
  • 1 lingurita parmezan ras,
  • 1 lingurita unt topit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza in patratele:

Facem un aluat pufos din faina cu apa calduta in care am dizolvat drojdia(grantul) si sarea, adaugam si parmezanul si untul topit si racit la temp camerei nu fierbinte.Framantam bine cu mainile pe masa cu faina si-l lasam sa creasca la cald acoperit.


Intre timp taiem felii subtiri cu cotor cu tot din ciuperci si le calim putin.Apoi taiem felii de maslinesi de salam iar buchetelele de brocoli se pot fierbe sau sota putin.Apoi intindem aluatul intr-o foaie subtire si il asezam in tava unsa putin cu unt.Apoi asezam pe toata suprafata cascaval ras amestecat cu pasta de tomate.


Apoi facem benzi de aluat ce vor traversa pizza ca un gratar.Patratelele. reisite se vor umple cu feliile de ciuperci, salm, masline si brocoli alternand culorile.Se da la cuptor sa se rumeneasca.Este de efect si foarte gustoasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza in patratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

epurasha2bb 1

13.04.2010, 08:57

rivka e usor de facut! astept sa vad! daca faci sa pui mai mult salam special pt.ionix si pt.mine ca si mie imi place cu salam cat mai uscat si picant eu am facut odata repede cand aveam musafiri tocmai de sarbatori si am impacat toate gusturile!a mers si cu bere la masculi,.

Ligia Bxl 1

25.11.2010, 18:55

5 furci de la mine am crezut ca e un servetel,foate frumos ornamentata,cu gust

epurasha2bb 1

26.11.2010, 09:05

multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat crocant