Pizza palmieri

de Gherca Daniela in Mancare copii, 11 Iul 2019 | 1020 vizualizari

 

Au iesit foarte, foarte bune...sunt si rapide si de efect pentru o petrecere a copiilor, pentru o gustare intre mese, chiar si   pentru micul dejun...
''meniu copii'

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj dreptunghiular 230g
  • 130 g salam sasesc ( am folosit eu)
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura kechup
  • condiment de pizza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza palmieri:

Aluatul il scoatem din frigider (sau congelator) si-l lasam sa ajunga la temperatura camerei, apoi il desfacem.



Intre timp ne ocupam de bucata de salam si cascavalul pe care le dam pe razatoare mica.



Salamul il amestecam cu kechup si il intindem peste aluat, presaram putin condiment de pizza, apoi presaram si cascavalul.



Rulam aluatul din ambele capete cat sa ajunga la centru egal.


Dam la frigider pentru 20 minute, pentru a le taia mai usor.

Cu un cutit bine ascutit taiem fasii de circa 1 cm pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul preincalzit la 200°C pentru circa 30 minute.




Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza palmieri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Adi 1

11.07.2019, 22:53

Buna!

Rocsi 1

14.07.2019, 18:57

Ma inscriu la cateva bucati de pizza!

mirela0911 1

14.07.2019, 19:25

Ce fain arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

ieri la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

ieri la 19:56

Supa crema de fasole

de oanapl 7

ieri la 18:21

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

8468 puncte

oanapl

7544 puncte

Panacris

6609 puncte

Constelatialeu

5475 puncte

Rocsi

5284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

ieri la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

ieri la 19:56

Supa crema de fasole

de oanapl 7

ieri la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Crocantele de pui