Pizza quattro formaggi

de FlaviaD in Pizza, 12 Oct 2013 | 1439 vizualizari

 

Sincera sa fiu niciodata n-am fost mare fan al pizzei quattro formaggi, dar acum cand am facut acasa dupa gusturile mele si cu ingrediente in cantitatile dorite de mine, parca mi-am schimbat total parerea despre ea.

 

INGREDIENTE

  • -200 g faina integrala
  • -1 cana de apa
  • -drojdie
  • -75 g cascaval afumat
  • -75 mozzarella
  • -75 emmentaler
  • -75 g parmezan
  • -tarate de grau
  • -ketch-up
  • -condimente (oregano, piper alb, chilli, chimion)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza quattro formaggi:

Pentru blat am procedat intocmai cum am procedat la "Pizza cu fructe de mare" – aveti descris acolo pe larg realizarea blatului.


Cat timp am lasat aluatul la dospit am dat pe razatoare cele 4 timpuri de branza. Eu am folosit mozzarella, cascaval afumat, branza emmentaler si parmezan.


Am uns tava cu ulei si am presarat tarate de grau agitand bine de tot vasul pentru a se distribui uniform taratele. Blatul l-am modelat cu degetele in tava, nu am folosit sucitor ca sa-l intind – va fi nevoie sa va ungeti cu putin ulei pe maini sa faceti asta.


Am diluat putin ketch-up cu apa si am intins pe suprafata blatului. In acest moment am inceput sa presar pe toata suprafata blatului branza data pe razatoare, dar pe straturi.


La suprafata am tras un praf de piper alb si unul de chilli si elementul surpriza de data aceasta a fost chimionul. Am presarat semintele de chimion si putin oregano. Am dat la cuptor pentru 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza quattro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

simona72 1

13.10.2013, 08:54

Tare buna!!

MotanLaOale 1

13.10.2013, 09:51

FlaviaD 1

13.10.2013, 16:15

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite