Pizza vegetariana

de Tabita _ in Pizza, 19 Feb 2016 | 3353 vizualizari

 

Daca sunteti la dieta puteti incerca aceasta reteta de pizza. E foarte gustoasa si nu ingrasa daca nu se depasesc cantitatile pentru blat/persoana. :)

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 250 g faina
  • 150 ml apa
  • 1 plic drojdie uscata
  • sare
  • rozmarin
  • ulei de masline

Umplutura:

  • rosii
  • suc de rosii
  • ceapa rosie
  • ciuperci
  • ardei gras
  • ardei capia
  • masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana:

Intr-un vas mai mare se pune drojdia in apa calduta, apoi se adauga sare, rozmarin, faina in ploaie, iar la final uleiul de masline. Va rezulta un aluat usor elastic. Se lasa intr-un loc mai cald, eventual se acopera vasul cu un prosop pentru 30-45 de minute.

Dupa ce aluatul a crescut, se intinde blatul pentru pizza si se pune in tava pe o foaie de copt.

Mai intai se adauga sosul de rosii pe intreaga suprafata.

Se pregatesc legumele si se adauga pe deasupra.

Se da tava la cuptorul preincalzit la 180° si se lasa pentru aproximativ 45 de minute sau pana cand se rumeneste usor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Tabita _ 1

20.02.2016, 20:53

Mirela

Catalina L 1

20.02.2016, 21:08

ce frumoasa

Tabita _ 1

20.02.2016, 22:10

Multumesc Catalina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza vegetariana cu blat subtire si crocant