Plachie de crap

de Bucataras Medi in Peste, 11 Mai 2010 | 7761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 crap (eu am avut unul de vreo 4 kg din care am taiat bucati)
  • .4-5 cepe
  • .un pahar vin alb
  • .4-5 rosii
  • .ulei de masline
  • .foi de dafin
  • .1 lingurita zahar
  • .1 legatura patrunjel
  • .2-3 catei de usturoi
  • .sare, piper
  • .boabe piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic.Crapul se taie in bucati potrivite.


Se aseaza ceapa calita intr-o tava iar deasupra bucatile de peste sarate si piperate.Se toarna peste peste vinul,se stropeste cu putin ulei de masline,se adauga usturoiul taiat , piperul boabe , foile de dafin si se da la cuptor.Cand pestele este pe jumatate facut se adauga rosiile decojite si date prin razatoare,(se pot pune si taiate rondele) zaharul si se da din nou la cuptor pana cand se rumeneste bine .Cand este gata se scoate din cuptor si se asezoneaza cu patrunjel verde.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Cris2711 1

25.03.2011, 20:28

si cand ma gandesc ca noi am avut toata saptamana soare pur

RuxyRux 1

25.03.2011, 21:48

Ooooooo daaaaaaaa...exceptional arata Medi ingredientele sunt deosebite...deci o reteta pur si simplu perfecta...felicitari Vreau sa iti spun aici, din nou ... sigur nu ai vazut cand ti-am scris...am facut reteta ta de crap cu lamaie si a iesit senzationala...am pus reteta mai demult la mine in pagina...si la reteta ta ti-am multumit...te imbratisez!

crys_1410 1

13.01.2015, 13:38

am incercat si eu reteta , este foarte gustoasa !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste