Plachie de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Peste, 12 Sep 2010 | 10696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti(macrou am avut)
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei micut
  • 3 rosii
  • 1 pahar bulion
  • usturoi
  • condimente,ulei,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Pestii se taie bucati potrivite,se condimenteaza,se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei.

Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solzisori.Cand ceapa este sticloasa se adauga morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat marunt.Cand legumele s-au inmuiat se adauga rosiile tocate si bulionul si se mai lasa pe foc 5 min.Pestele se pune peste legume si se lasa pe foc aprox 15 min.La final se condimenteaza si se adauga usturoiul.
Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:23

ce salivez...............................minunat arata...........

ionix 1

14.09.2010, 08:54

@Andreea te cred cand te hotarasti fac eu casting, sigur va fi coada

Ina 1

14.09.2010, 09:15

ce bine arata! > Felicitari, Bitza=D

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dorada pe pat de legume