Placinta cu branza

de mamaieelena in Dulciuri, 1 Ian 2012 | 2410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.branza dulce
  • 400gr.branza sarata
  • 6 oua
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • 250 gr.zahar
  • razatura de la o lamaie
  • 2 linguri cu gris
  • 250 ml ulei
  • 1 pahet de foi de placinta(aprox.12 buc)
  • zahar pudra pentru deasupra, cine doreste
  • 50gr.stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Branza sarata am dat-o prin razatoare am amestecat cu branza dulce si stafidele, am adaugat mirodeniile,zaharul,ouale si grisul.


Am pus cuptorul la incalzit la 180 de grade.Am pus hartie de copt in tava si am pus cu pensula ulei.


Deasemeni am inceput a aseza foile de placinta si intre ele am pus ulei.


Am pus 4 foi jos dupa care am pus jumatate din cantitatea de branza apoi iar 2 foi si intre ele am pus ulei si apoi restul de branza si deasupra inca 4 foi de placinta si intre ele ulei .


Am portionat inainte placinta si am pus si restul de ulei pe deasupra; am pus la cuptor pana s-a rumenit aproximativ 40-45 de minute depinde de cuptor.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mamaieelena 1

07.01.2012, 20:32

nici astea nu sunt grozave dar nu am de ales cand vrei sa faci rapid faci cu ce ai la indemana

mena29 1

09.01.2012, 18:15

mmm,imi place!

mamaieelena 1

09.01.2012, 21:06

multumesc mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brinzoaice (din aluat pentru cozonac)