Painici cu ciocolata

de Angelina_Elena in Dulciuri, 12 Noi 2012 | 1203 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • 1 cubulet drojdie
  • lapte caldut

Umplutura:

  • crema de ciocolata(Nutella)

Pentru uns deasupra:

  • 1 ou
  • 1 lingura lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu ciocolata:

Punem faina intr-un vas mai mare si facem o adancitura in mijloc.


In mijloc punem oul, zaharul, sarea, drojdia, putin lapte caldut si amestecam.


Lasam 15 minute sa creasca drojdia.


Punem apoi untul moale, si incepem sa turnam incet laptele caldut si sa framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.


Lasam apoi aluatul la dospit pana cand isi dubleaza volumul.


Dupa ce si-a dublat volumul impartim aluatul in 10 parti egale.


Tapetam masa cu faina, luam fiecare bucata de aluat ii dam forma de bila.


Intindem fiecare biluta cu sucitorul, punem in mijloc cate o lingurita de crema de ciocolata, apoi aducem fiecare capat spre mijloc si il prindem bine.


Dupa ce am terminat lasam pachetelele la odihnit pe masa timp de 20 de minute.


Oul se bate cu laptele.


Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam in ea pachetelele, apoi le ungem cu oul batut, iar apoi le dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 13:53

Angelina_Elena 1

19.11.2012, 14:28

Lau

Angelina_Elena 1

19.11.2012, 14:28

Gabytza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Desert painici cu ciocolata - Schoco Brötchen