Placinta cu branza

de RoXx in Dulciuri, 28 Oct 2012 | 1400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza telemea
  • 800 gr foietaj (de preferat sa fie in 2 buc)
  • 300 gr zahar
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilinat
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Branza se spala si se da pe razatoare. Intr-un castron se freaca zaharul cu 2 oua,esenta de vanilie ( cantitatea difera de preferintele fiecaruia) si pliculetul de zahar vanilinat .Peste,se adauga si branza rasa si se amesteca pana la omogenizare.Intr-o tava se intinde o foaie din pachetul de foietaj .Se adauga compozitia si se intinde pe toata suprafata foii.Peste, punem si a 2a foaie.Taiem cu un cutit ascutit in patratele.Oul ramas , il batem si cu o pensula il intindem pe toata suprafata placintei.Se da la cuptor pentru 25-30 de min la foc potrivit.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

in comzitie se poate adauga si putin gris daca este prea lichida

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RoXx 1

29.10.2012, 11:13

ms Simo

elucubratiiculinare 1

29.10.2012, 20:14

cea mai buna

RoXx 1

29.10.2012, 21:39

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Placinta rasucita cu branza