Placinta cu carne si ciuperci

de AndreeaRodica in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 3301 vizualizari

 

O plăcintă numai bună pentru servit prieteni dragi!

 

INGREDIENTE

  • pachet de foi pentru plăcintă de casă Bella (bune),
  • 600 grame carne tocata amestec,
  • 1 pachet de ghebe din congelator (am uitat să le cântăresc, dar aici potriviți după gust și după ce aveți la îndemână),
  • vreo 6 cepe mărișoare,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • griș,
  • 3 ouă,
  • 3 linguri cu smântână,
  • 3 linguri iaurt.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si ciuperci:

Am pus tigaia la încins, apoi ulei și ceapa tocată; am adăugat un praf de sare, puțină boia dulce și am lăsat să se călească. Când s-a aurit am adăugat carnea tocată și ciupercile tocate.Apoi trebuie lăsată la răcit, eu chiar am pus-o la frigider peste noapte.


A doua zi am uns tava cu puțin ulei, am adăugat 2-3 foi de plăcintă, apoi amestec de carne, ghebe și ciuperci, deasupra puțin pesmet, iar foi de plăcintă și tot așa; deasupra să fie foaie de plăcintă.


Am tăiat plăcinta și am adăugat un amestec din 3 ouă, 3 linguri cu smântână, 3 linguri cu iaurt gras.


A stat la cuptor vreo 25 de minute, la 180 de grade, fără ventilație.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

cismaru_nicoleta 1

17.03.2011, 23:00

nadina73 1

17.03.2011, 23:24

am simtit mirosu de ciuperci super buan trebuie sa fie

mamaieelena 1

18.03.2011, 07:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta(ca la mama acasa)