Placinta de ciuperci

de violeta30 in Mancaruri de post, 21 Mar 2016 | 2127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de faina
  • ulei
  • marar
  • aluat de paine
  • seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de ciuperci:

Se calesc ciupercile si ceapa tocate marunt in ulei. Cand sunt gata se adauga faina desfacuta intr-o canuta de apa. Se adauga sare, piper si marar dupa gust. Trebuie sa arate ca o ciulama mai tare.


Aluatul de paine se imparte in 3 si se intinde foaia, se unge cu ulei si se umple cu amestecul de ciuperci care trebuie sa fie rece. Se formeaza cate un sul. Punem sulurile in tava, le ungem cu margarina/apa pe deasupra si presaram susan. Daca nu facem de post se pot unge cu galbenus de ou. Eu le-am uns cu ou.


Se introduc la cuptor si se coace pana se rumenesc bine.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

se pot unge si cu miere daca preferati putin dulceaga

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

22.03.2016, 09:09

Geanina87 1

22.03.2016, 09:42

Imi place

mirela0911 1

31.03.2016, 11:29

Place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Laste cu varza verde calita - post