Platou cu aperitive

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 51483 vizualizari

 

Acest platou l-am facut cand fetita mea cea mare a implinit 2 ani.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de smantana
  • 3 oua
  • Umplutura
  • 50 gr unt
  • 150 gr cascaval
  • 6 felii de sunca
  • castravete acru
  • jumatate de gogosar acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Rulada aperitiv:

Intr-un castron puneti galbenusurile de la cele 3 oua, smantana, faina si le amestecati cu mixerul, apoi puneti peste compozitia obtinuta si cele 3 albusuri batute spuma. Compozitia obtinuta (asemanatoare celei de chec) o rasturnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Tava o bagati in cuptorul incins la 170-175 de grade (sau la cuptoarele normale la focul cel mai mic) si o lasati cam 15-20 de minute. Atentie! se coace foarte repede. Dupa ce e gata, o rasturnati cu fata in jos pe un servet umed si dezlipiti hartia de copt, apoi radeti cascavalul si puneti pe foaia de rulada si bucatele de unt. Apoi puneti felii de sunca, iar cascaval ras si unt si bucatele de gogosar si castravete acru. Apoi rulati cu grija si bagati iar in aceeasi tava la cuptor cam 10 minute. Lasati apoi rulada sa se raceasca si o feliati.

Platoul mai cuprinde:

  • chec aperitiv
  • rulada aperitiv
  • crenvusi in foietaj
  • cabanosi prajiti
  • rosii umplute cu crema de branza si marar

 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv platou de sarbatori