Platou cu aperitive

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 39574 vizualizari

 

Acest platou l-am facut cand fetita mea cea mare a implinit 2 ani.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de smantana
  • 3 oua
  • Umplutura
  • 50 gr unt
  • 150 gr cascaval
  • 6 felii de sunca
  • castravete acru
  • jumatate de gogosar acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Rulada aperitiv:


Intr-un castron puneti galbenusurile de la cele 3 oua, smantana, faina si le amestecati cu mixerul, apoi puneti peste compozitia obtinuta si cele 3 albusuri batute spuma. Compozitia obtinuta (asemanatoare celei de chec) o rasturnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Tava o bagati in cuptorul incins la 170-175 de grade (sau la cuptoarele normale la focul cel mai mic) si o lasati cam 15-20 de minute. Atentie! se coace foarte repede. Dupa ce e gata, o rasturnati cu fata in jos pe un servet umed si dezlipiti hartia de copt, apoi radeti cascavalul si puneti pe foaia de rulada si bucatele de unt. Apoi puneti felii de sunca, iar cascaval ras si unt si bucatele de gogosar si castravete acru. Apoi rulati cu grija si bagati iar in aceeasi tava la cuptor cam 10 minute. Lasati apoi rulada sa se raceasca si o feliati.


Platoul mai cuprinde:



  • chec aperitiv

  • rulada aperitiv

  • crenvusi in foietaj

  • cabanosi prajiti

  • rosii umplute cu crema de branza si marar






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

16.01.2010, 01:09

Am pus reteta...sper ca nu e problema ca nu am scris si cate portii imi ies...sincer nu am socotit.

ela 1

16.01.2010, 03:10

iri_iri 1

30.05.2012, 00:13

vin la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piure de cartofi