Platou cu aperitive

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 37481 vizualizari

 

Acest platou l-am facut cand fetita mea cea mare a implinit 2 ani

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de faina;
  • 3 linguri de smantana;
  • 3 oua;
  • umplutura:
  • 50 gr. unt;
  • 150 gr. cascaval;
  • 6 felii de sunca;
  • castravete acru;
  • jumatate de gogosar acru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Rulada aperitiv:

intr-un castron puneti galbenusurile de la cele 3 oua, smantana, faina si le amestecati cu mixerul apoi puneti peste compozitia obtinuta, si cele 3 albusuri batute spuma; compozitia obtinuta (asemanatoare celei de chec) o rasturnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt tava o bagati la cuptorul incins la 170-175 de grade (sau la cuptoarele normale la focul cel mai mic), si o lasati cam 15-20 de min. ATENTIE se coace foarte repede. Dupa ce e gata, o rasturnati cu fata in jos pe un servet umed, si extrageti hartia de copt, si pe urma radeti cascavalul si puneti pe foaia de rulada si bucatele de unt, apoi puneti felii de sunca apoi iar cascaval ras si unt si bucatele de gogosar si castravete acru. Apoi rulati, si bagati iar in aceeasi tava la cuptor cam 10 minute.

Platoul mai cuprinde:

  • chec aperitiv
  • rulada aperitiv
  • crenvusi in foietaj
  • cabanosi prajiti
  • rosii umplute cu crema de branza si marar

 

 


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Adinacarla

Adinacarla 1

16.01.2010, 01:09

Am pus reteta...sper ca nu e problema ca nu am scris si cate portii imi ies...sincer nu am socotit.

ela

ela 1

16.01.2010, 03:10

iri_iri

iri_iri 1

30.05.2012, 00:13

vin la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03