Platou de primavara cu carnati si cartofi copti

de ancutsa in Porc, 27 Mar 2017 | 416 vizualizari

 

 Platou taranesc de primavara cu carnati prajiti, cartofi copti cu unt, usturoi si cascaval si verdeturi de sezon.
 

 

INGREDIENTE

  • 8 carnaciori de casa
  • 6 cartofi mari
  • 100 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • cascaval ras
  • putina bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de primavara cu carnati si cartofi copti:


Se spala cartofii si se fierb in coaja. Cand sunt gata, se lasa la racit. Se curata de coaja, se taie rondele grosute si se asaza intr-o tava cu foaie de copt.


Se presara sare si piper negru macinat, dupa gust. Daca vreti, puteti (sau nu) sa rasfirati peste ei 2 catei de usturoi taiati marunt. Se adauga si fasii de unt, se rade cascavalul si se stropesc cu putina bere.


Se da tava la cuptor pana se rumenesc.


Intre timp, se prajesc carnatii de casa intr-o craticioara cu ulei incins, pana se rumenesc bine.


Se decoreaza cu frunze de ceapa verde si patrunjel proaspat tocate marunt.


Pofta Buna!



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/03/platou-de-primavara-cu-carnati-si.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de primavara cu carnati si cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

JessyMiller 1

28.03.2017, 00:31

Adauga comentariu...

ancutsa 1

28.03.2017, 09:56

Va multumesc!

dantes 1

28.03.2017, 14:56

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet fraged de porc cu cartofi