Platou de primavara cu carnati si cartofi copti

de Ancutsa in Porc, 27 Mar 2017 | 998 vizualizari

 

 Platou taranesc de primavara cu carnati prajiti, cartofi copti cu unt, usturoi si cascaval si verdeturi de sezon.
 

 

INGREDIENTE

  • 8 carnaciori de casa
  • 6 cartofi mari
  • 100 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • cascaval ras
  • putina bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de primavara cu carnati si cartofi copti:


Se spala cartofii si se fierb in coaja. Cand sunt gata, se lasa la racit. Se curata de coaja, se taie rondele grosute si se asaza intr-o tava cu foaie de copt.


Se presara sare si piper negru macinat, dupa gust. Daca vreti, puteti (sau nu) sa rasfirati peste ei 2 catei de usturoi taiati marunt. Se adauga si fasii de unt, se rade cascavalul si se stropesc cu putina bere.


Se da tava la cuptor pana se rumenesc.


Intre timp, se prajesc carnatii de casa intr-o craticioara cu ulei incins, pana se rumenesc bine.


Se decoreaza cu frunze de ceapa verde si patrunjel proaspat tocate marunt.


Pofta Buna!



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/03/platou-de-primavara-cu-carnati-si.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de primavara cu carnati si cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

JessyMiller 1

28.03.2017, 00:31

Adauga comentariu...

Ancutsa 1

28.03.2017, 09:56

Va multumesc!

dantes 1

28.03.2017, 14:56

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cartofi taranesti