Plumcake cu ricotta/urda si lamaie

de gaby_duceag in Dulciuri, 12 Aug 2014 | 1295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ricotta
  • 150 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr amidon
  • 100 gr unt
  • o lamaie
  • o portocala
  • 1 plic praf de copt
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plumcake cu ricotta/urda si lamaie:


  1. Mixeaza intr-un bol ricotta/urda, impreuna cu zaharul si sarea, timp de 3 minute.

  2. Adauga ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare. Vei obtine un amestec cremos.

  3. Adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt . Omogenizeaza mixand totul la cea mai mica viteza a mixerului.

  4. Spre final adauga untul lasat la temperatura camerei, coaja si zeama de lamaie si de portocala.

  5. Mixeaza usor inca 2 minute.

  6. Pregateste o tava de chec tapetata cu hartie pentru copt, toarna amestecul, niveleaza si introdu tava in cuptorul preincalzit, la foc mic, pentru 40-50 minute, pana ce se rumeneste frumos.

  7. Lasa-l sa se raceasca complet si feliaza.

  8. Ca de obicei eu am sarit acest pas..:D , am mancat caldut. O bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plumcake cu ricotta/urda si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

dantes 1

13.08.2014, 08:14

Foarte bun!

anca_rm 1

13.08.2014, 09:17

hmmm ,da , vreau si eu o bucatica

mamaieelena 1

13.08.2014, 23:35

buuuuuuun rau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chec cu iaurt si nuci