Pollo alla diavola

de vero_closca in Pui, 28 Mar 2010 | 5355 vizualizari

 

o reteta din Italia,delicioasa si foarte usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 500-600g piept de pui dezosat
  • un ardei gras de culoare rosie,
  • un ardei gras de culoare verde
  • un ardei gras de culoare galben
  • 1-2 ardei iuti(depinde de cat de picant iti place)
  • 50ml ulei de masline
  • sare,
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla diavola:

Pieptul il tai in feliute de 1cm,ardeii grasi se taie julien iar cel iute in feliute.In uleiul fierbinte se rumenesc bucatelele de pui condimentate inainte cu sare si piper,apoi se adauga ardeii grasi si dupa cateva minute cel picant.Cand s-au inmuiat putin ardeii si carnea poti sa ii servesti.e o reteta usoara si gustoasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla diavola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 12:16

Teo 1

28.03.2010, 22:09

ce titlu hazliu!reteta r nemaipomenita!

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 10:45

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pomana porcului
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Piept de Pui la Gratar cu Sos Gorgonzola (Reteta Video)