Prajitura alb/negru

de gaby_gabytza in Prajituri, 8 Apr 2013 | 2564 vizualizari

 

by Ionela2682

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 400 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 g unt
  • 1 esenta vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 20 ml lapte
  • decor
  • zahar pudra
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura alb/negru:

Amestecam faina cu praful de copt. Adaugam untul topit cu laptele caldut si sarea. Ouale le batem cu zaharul pana se topeste zaharul si il rasturnam peste compozitia de faina. Mixam putin impreuna cat sa se incorporeze bine toate ingredientele. Impartim in doua compozitia iar in prima punem plicurile de zahar si esenta iar in a 2 a adaugam lingurile de cacao.


Pregatim o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si rasturnam compozitia de cacao iar peste rasturnam uniform compozitia de vanilie. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca.


Rasturnam prajitura racita pe o tava si o pudram cu zahar pudra. Incalzim putin ciocolata la cuptorul cu microunde cat sa o putem modela si facem modele din ea (eu am facut niste bilute)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura alb/negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

_Alina_ 1

09.04.2013, 09:18

Rocsi 1

09.04.2013, 13:30

E buna

gaby_gabytza 1

09.04.2013, 21:18

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao