Prajitura bicolora cu fructe

de Michelle in Prajituri, 8 Feb 2010 | 3993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina(cana de 250 ml)
  • 500 ml apa
  • 200 ml ulei
  • 1 cana zahar
  • un praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • 2 lg cacao
  • Crema
  • 500 ml frisca hulala
  • 100 gr ciocolata
  • Fructe:
  • 1 banana
  • 3 madarine
  • 2 lg cocos
  • sirop
  • 500 ml apa
  • 100 gr zahar
  • 1 mandarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura bicolora cu fructe:

Toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao.

Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia,dam la cuptor preincalzit cca 40 min.


Facem siropul,punem la foc apa si zaharul,razuim coaja de la mandarina si adaugam si mandarina fara coaja in apa,lasam sa fiarba,apoi strecuram si lasam la racit.


Batem frisca batz,luam un sfert din ea si o amestecam cu ciocolata topita, preparam fructele ,le taiem si le amestecam cu 2 lg de cocos


Asamblare: taiem blatul in doua insiropam,adaugam jumatate din crema alba,fructele, crema cu ciocolata ,blatul insiropat,crema alba,razuim ciocolata si ornam cu ceva fructe!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura bicolora cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Michelle 1

09.02.2010, 11:05

Danna 1

16.02.2010, 21:55

Supercalifragilistic!!

elena1988 1

02.02.2011, 16:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema