Prajitura bicolora cu fructe

de Michelle in Prajituri, 8 Feb 2010 | 3827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina(cana de 250 ml)
  • 500 ml apa
  • 200 ml ulei
  • 1 cana zahar
  • un praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • 2 lg cacao
  • Crema
  • 500 ml frisca hulala
  • 100 gr ciocolata
  • Fructe:
  • 1 banana
  • 3 madarine
  • 2 lg cocos
  • sirop
  • 500 ml apa
  • 100 gr zahar
  • 1 mandarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura bicolora cu fructe:

Toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao.

Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia,dam la cuptor preincalzit cca 40 min.


Facem siropul,punem la foc apa si zaharul,razuim coaja de la mandarina si adaugam si mandarina fara coaja in apa,lasam sa fiarba,apoi strecuram si lasam la racit.


Batem frisca batz,luam un sfert din ea si o amestecam cu ciocolata topita, preparam fructele ,le taiem si le amestecam cu 2 lg de cocos


Asamblare: taiem blatul in doua insiropam,adaugam jumatate din crema alba,fructele, crema cu ciocolata ,blatul insiropat,crema alba,razuim ciocolata si ornam cu ceva fructe!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura bicolora cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Michelle 1

09.02.2010, 11:05

Danna 1

16.02.2010, 21:55

Supercalifragilistic!!

elena1988 1

02.02.2011, 16:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu brinza dulce