Prajitura cu banane si ciocolata

de T I M E A in Prajituri, 7 Iun 2014 | 3597 vizualizari

 

Facuta la multicooker sau in cuptor, e o prajitura la fel de gustoasa si ideala pentru micul dejun langa o cana de ceai sau cafea.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt sau margarina
  • 150 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua
  • 2 banane mici coapte bine
  • 1 lingurita praf de copt
  • 250 gr faina
  • 70 gr ciocolata cu lapte
  • 1 lingura unt pentru uns tava/vasul
  • 1 lingura zahar pudra pentru pudrat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu banane si ciocolata:

Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam pe rand cate un ou si mixamin continuare.


Adaugam bananele curatate si zdrobite si omogenizam.


Urmeaza apoi faina amestecata cu praful de copt.


La final incorporam ciocolata taiata bucatele mici. Lasam un pic de cicocolata pentru a presara deasupra.


Ungem vasul de la multicooker cu unt sau margarina, turnam aluatul in el si nivelamcu o spatula. Deasupra presaram bucatele de ciocolata.


Alegem de la aparat functia 'bake' , alegem 150 de grade si 50 de minute apoi 'start' si inchidem capacul.


Cand s-a scurs timpul, ridicam capacul si mai lasam prajitura in vas 5-8 minute.


Scoatem prajitura pe un platou si pudram cu zahar pudra, iar cand s-a racit putin feliem si servim.


 

TIPS-URI

1

Asa cum am zis si in descriere, prajitura se poate face si in cuptor la 175 de grade timp de 30 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

T I M E A 1

08.06.2014, 22:28

multumesc July

anutz 1

28.06.2014, 17:52

foooarte buna !!!! o sa incerc si cu alt fruct. sunt curioasa cum va iesi!

reisnaor_2006 1

16.12.2014, 09:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere, pere si bezea