Prajitura cu blat de biscuiti

de - Andreea - in Prajituri, 7 Dec 2011 | 5122 vizualizari

 

sper sa va placa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti tip Braila
  • 125 gr unt
  • 1 cutie mascarpone
  • 5 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 cutie ricotta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu blat de biscuiti:

Biscuitii se dau prin masina de tocat sau se zdrobesc foarte bine cu un tocator, apoi adaugam 1 ou si untul topit si se amesteca bine. Aluatul astfel obtinut se intinde cu ajutorul mainii intr-o tava facand din aluat si bordura.


Separat se amesteca mascarpone, ricotta, zaharul si restul de oua. Compozitia se rastoarna in tava peste biscuiti.


Se da la cuptor pentru 20 minute la 210 grade celsius programat ptr coacerea de jos. Dupa 20 minute se programeaza cuptorul ptr coacerea de sus. Se mai lasa 10 minute pana ce compozitia din branza prinde o crusta.

 

TIPS-URI

1

se adauga 2-3 linguri zahar in plus ptr cine doreste o compozitie mai dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu blat de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Teo 1

08.12.2011, 19:42

tare bine arata!

mirela0911 1

08.12.2011, 20:37

cred ca e tare buna

Angelina_Elena 1

11.12.2011, 15:09

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mascarpone si blat de biscuiti