Prajitura cu blat de biscuiti

de Andreea Caroline in Prajituri, 7 Dec 2011 | 4515 vizualizari

 

sper sa va placa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti tip Braila
  • 125 gr unt
  • 1 cutie mascarpone
  • 5 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 cutie ricotta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu blat de biscuiti:

Biscuitii se dau prin masina de tocat sau se zdrobesc foarte bine cu un tocator, apoi adaugam 1 ou si untul topit si se amesteca bine. Aluatul astfel obtinut se intinde cu ajutorul mainii intr-o tava facand din aluat si bordura.

Separat se amesteca mascarpone, ricotta, zaharul si restul de oua. Compozitia se rastoarna in tava peste biscuiti.

Se da la cuptor pentru 20 minute la 210 grade celsius programat ptr coacerea de jos. Dupa 20 minute se programeaza cuptorul ptr coacerea de sus. Se mai lasa 10 minute pana ce compozitia din branza prinde o crusta.

 

TIPS-URI

1

se adauga 2-3 linguri zahar in plus ptr cine doreste o compozitie mai dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu blat de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Teo 1

08.12.2011, 19:42

tare bine arata!

mirela0911 1

08.12.2011, 20:37

cred ca e tare buna

Angelina_Elena 1

11.12.2011, 15:09

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!