Prajitura cu branza si afine

de dantes in Prajituri, 23 Mar 2013 | 2641 vizualizari

 

O prajitura delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 500 g branza de vaci dulce
  • 200 g dulceata de afine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si afine:

Mixam albusurile apoi adaugam treptat zaharul si batem pana devine o bezea tare si lucioasa. Adaugam pe rand cate un galbenus, uleiul si vanilia, apoi amestecam usor cu faina si praf de copt. Turnam compozitia in tava si o dam la cuptor circa 40 minute.

Branza de vaci o amestecam cu zahar, esenta de vanilie. 

Cand este gata blatul il insiropam bine si adaugam deasupra crema de branza si dulceata de afine.

 

TIPS-URI

1

Putem folosi si alte tipuri de dulceata sau chiar fructe proaspete, dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu branza si afine-0
Prajitura cu branza si afine-1
Prajitura cu branza si afine-2
Prajitura cu branza si afine-3
Prajitura cu branza si afine-4

COMENTARII (18)

Rocsi

Rocsi 1

23.03.2013, 19:31

Mm ce bun!

loredanaaa

loredanaaa 1

23.03.2013, 20:22

Anett

Anett 1

23.03.2013, 20:46

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!