Prajitura cu branza si capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 5 Dec 2013 | 1260 vizualizari

 

reteta am luat-o de la Diaconta, a iesit super buna la gust :D

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 600 g branza vaci
  • 6 lg gris
  • 1 plic crema tort
  • 200 g zahar
  • 150 g margarina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta rom
  • praf sare
  • capsuni
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si capsuni:

Galbenusurile le amestecam impreuna cu margarina pana se formeaza o crema. Adaugam 100 g zahar si amestecam iarasi pana se topeste zaharul. Dupa adaugam cele 6 linguri de gris, mai amestecam putin si adaugam plicul de crema de tort impreuna cu praful de copt.


Separat mixam albusurile spuma cu un praf sare si restul de zahar.


Crema de galbenusuri o rasturnam peste spuma de albusuri si amestecam usor cu telul pana se incorporeaza galbenusurile.


Dupa adaugam branza sfaramata si mai amestecam 2 -3 minute.


Tapetam tava cu hartie de copt si rasturnam jumatate din compozitie.Adaugam capsunile amestecate cu 1 lingura zahar pudra si deasupra restul de crema.


Dam la cuptor pana incepe sa se rumeneasca deasupra


Cat inca este calda o pudram cu zahar pudra deasupra

 

TIPS-URI

1

taiati prajitura cand e rece altfel este riscul sa se sfarame

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

gaby_gabytza 1

15.12.2013, 17:55

adry88 1

21.12.2013, 09:45

mihaelar63 1

08.01.2014, 14:16

Ce frumos arata !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine