Prajitura cu branza,budinca si spuma de capsuni

de maria_claudia in Dulciuri, 9 Noi 2010 | 5799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr blat:
  • 150gr unt,
  • 4linguri smantana grasa,
  • 1 ou,
  • 1plic praf de copt,
  • 150gr zahar,
  • 350gr faina.
  • Ptr crema:
  • 4galbenusuri,
  • 1ou intreg,
  • 250gr zahar,
  • 1budinca vanilie,
  • 500ml lapte,
  • 500gr branza de vaci ,
  • 2linguri unt,
  • coaja de lamaie.
  • Ptr glazura:
  • 4 albusuri,
  • 200gr zahar,
  • 2linguri zeama lamaie,
  • 5linguri dulceata capsuni,numai sirop fara fructe.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza,budinca si spuma de capsuni:

Blatul:se amesteca untul,oul,zaharul,smantana,praful de copt stins in putin otet,faina pana se obtine un aluat moale pe care il intinzi intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Pentru ca aluatul este moale il intinzi cu ajutorul unei spatule inclusiv pe marginile tavii.


Amesteci toate ingredientele pentru crema,pana se dizolva praful de budinca ,va rezulta o crema foatre subtire pe care o rastorni peste aluat.


Introduci tava in cuptorul incins cam 40minute pana se intareste crema,apoi pui bezeaua(mixezi albusurile cu zaharul pana devine vine o spuma foarte groasa adaugi zeama de lamaie si dulceata amestecand bine)peste prajitura si mai lasi 10- 15 minute la cuptor.Cand este rece se portineaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza,budinca si spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Teo 1

11.11.2010, 22:30

cat de grozave mi se par prajiturile cu branza dulce !bravo !

nadina73 1

14.11.2010, 11:37

super la favo 5f

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:03

excelenta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu urda