Prajitura cu cirese

de ana in Prajituri, 10 Iun 2010 | 6636 vizualizari

 

reteta testata de Gabitzu.Deci noi asa facem Gabitzu testeaza ,Ana pune in aplicare dupa verdict !

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cirese
  • 75 gr unt
  • 200 gr crema de branza sau smantana
  • 6 linguri de zahar
  • 1 cana (250) de faina
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Batem spuma untul impreuna cu zaharul ,apoi adaugam cate un galbenus amestecand energic dupa fiecare ,incorporam crema de branza (sa fie mai lichida ,eu am pus un strop de lapte in ea ) apoi praful de copt, faina ,albusurile batute spuma si esenta de rom.

Intr-o tava medie tapetata  turnam compozitia apoi presaram ciresele fara samburi.

Eu am copt pe treapta de sus la foc mediu spre mic .(Depinde de cuptorul fiecaruia)

O taiem cand se raceste .

De aici  m-am inspirat ,am adaptat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ana 1

11.06.2010, 07:13

Nadina unde ai umblat?N-ai dat tu un semn toata ziua?

Bucataras Medi 1

16.06.2010, 16:08

cum adica ,eu inca nu am dat pe aicea?..................unde oi fi umblat de am ratat o asa ocazie?..................na ca acuma dau doar furcile ca praji nu-ti mai cer ca nu cred ca mai ai...............

Rahela Velicu 1

18.10.2021, 15:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si jeleu de zmeura