Prajitura cu crema ole,ciocolata si frisca

de maria_claudia in Dulciuri, 15 Mar 2011 | 3393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr.foi:
  • 4oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 2linguri ulei,
  • 4linguri faina
  • jumatate pachet praf de copt.
  • Ptr.crema:
  • un pachet creme ole cu gust de ciocolata,
  • 300ml frisca lichida.
  • Ptr.glazura:
  • 150gr ciocolata lapte ,
  • 75 gr smantana lichida
  • 1 lingura unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema ole,ciocolata si frisca:

Foile: albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul,galbenusurile se freaca cu uleiul si se amesteca cu albusurile si faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se imparte in doua din care coacem doua foi.


Crema:mixam frisca cu praful ole ,crema obtinuta se intinde peste prima foaie racita iar peste a doua punem glazura pregatita astfel: pe baie de abur topim ciocolata cu smantana si untul.


Ornam cu frisca dupa preferinte. Lasam prajitura la rece 3 ore dupa care o portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema ole,ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Ina 1

17.08.2013, 10:20

La multi ani!

Cris2711 1

17.08.2013, 15:39

Rocsi 1

17.08.2013, 20:39

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Prajitura racoroasa