Prajitura cu dovleac

de goldielocks in Prajituri, 7 Apr 2011 | 5294 vizualizari

 

Sper sa va ademenesc cu aceasta reteta,care nu o sa va dezamageasca,si nu spun asta doar pt ca imi place mie dovleacul,ci pentru ca am ramas absolut uluita de cat de buna poate fi,un blat extra fluffy si o umplutura extra spicy:)sper ca v-am convins!

 

INGREDIENTE

  • Pt blat
  • 5 oua
  • 125 gr faina
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 5 linguri ulei
  • coaja unei lamaii sau portocale
  • un praf de sare
  • o lingurita praf de copt
  • Pt umplutura
  • 1/2 dovleac proaspat razuit
  • 100 gr zahar
  • 1-2 lingurite scortisoara
  • 1 lingura unt-
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac:

Se freaca galbenusurile cu ulei si putina sare. Separat,se bate albusurile spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugi apoi galbenusurile,faina,praful de copt si coaja de lamaie. Amesteci usor si torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se tine in cuptor aprox 30 min.


Intre timp,se inabusa dovleacul in putin unt,timp de 10 min,dupa care se adauga zaharul si un praf de scortisoara. Lasi pe foc pana se inmoaie bine dovleacul. Scoti blatul din tava,il tai in doua si intinzi intre cele doua blaturi compozitia de dovleac.


Gata,o praji rapida,gustoasa si de efect:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

goldielocks 1

08.04.2011, 15:32

Ah imi pare rau ca te-am indus in eroare,Ina,dar catedata mai imi scapa si cate un cuvant in engleza

lilik 1

09.04.2011, 03:53

delicioasa

adry88 1

01.06.2011, 11:06

arata bn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si dovleac