Prajitura cu frisca si mascarpone

de Ubulika in Prajituri, 24 Sep 2012 | 18633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un blat pandispan de cacao din comert
  • 200 g mascarpone
  • 250 frisca
  • 2 lg zahat
  • 1 plic zh vanilat
  • suc de portocale pt insiropat
  • ciocolata pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca si mascarpone:

Frisca se mixeaza pana incepe sa capete consistenta, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se intareste si devine pufoasa.


Mascarponele se mixeaza cu zaharul vanilat, apoi se incorporeaza frisca amestecand usor.Pastram frisca si pt ornat.


Impartim crema si o repartizam intre blaturile insiropate cu suc.Acoperim prajitura cu frisca,razuim ciocolata si o dam la rece .


Pofta buna

 

TIPS-URI

1

Se pot pune fructe intre straturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

24.09.2012, 19:48

Ubulika 1

24.09.2012, 20:22

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 18:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu frisca si mascarpone