Prajitura cu miere de albine

de divainbucatarie in Prajituri, 16 Mai 2011 | 13937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 g miere de albine
  • 150 miez nuca
  • 1 cana lapte
  • 1 lingura coaja rasa de portocale
  • 1 lingurita cuisoare – macinate
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu suc lamaie
  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf scortisoara
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu miere de albine:

Pentru inceput mixam ouale cu zaharul pana devin o spuma. Adaugam ulei, apoi miere de albine si miez de nuca.

Turnam laptele cate putin, amestecam, apoi punem bicarbonatul stins cu lamaie si mirodeniile: coaja de portocale, cuisoarele, scortisoara si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. La sfarsit integram faina.

Turnam aluatul in forma in care am pus hartie de copt si coacem aproximativ 40 de minute in cuptorul preancalzit la 180°C. Nu-i asa ca se face rapid si nu e nimic complicat?

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu miere de albine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si fanta