Prajitura cu miere de albine

de divainbucatarie in Prajituri, 16 Mai 2011 | 8885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 g miere de albine
  • 150 miez nuca
  • 1 cana lapte
  • 1 lingura coaja rasa de portocale
  • 1 lingurita cuisoare – macinate
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu suc lamaie
  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf scortisoara
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu miere de albine:

Pentru inceput mixam ouale cu zaharul pana devin o spuma. Adaugam ulei, apoi miere de albine si miez de nuca.


Turnam laptele cate putin, amestecam, apoi punem bicarbonatul stins cu lamaie si mirodeniile: coaja de portocale, cuisoarele, scortisoara si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. La sfarsit integram faina.


Turnam aluatul in forma in care am pus hartie de copt si coacem aproximativ 40 de minute in cuptorul preancalzit la 180°C. Nu-i asa ca se face rapid si nu e nimic complicat?


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu miere de albine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

divainbucatarie 1

17.05.2011, 08:38

Multumesc Diaconta!

ionela2682 1

17.05.2011, 11:00

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:55

multumesc Ionela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura felie de lapte