Prajitura cu morcov

de - Andreea - in Prajituri, 16 Aug 2015 | 11507 vizualizari

 

D-e-l-i-c-i-o-a-s-a !!! Data viitoare insa voi mari cantitatea de morcov ...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 200 g morcov
  • 1 plic praf de copt
  • 300 g faina alba tip '00'
  • 30 gr nuca
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu morcov:

Punem intr-un bol zaharul impreuna cu ouale si mixam cu ajutorul unui mixer la viteza maxima  pana ce devin spuma si s-au deschis la culoare iar zaharul s-a topit . 

Adaugam laptele, uleiul si un varf de sare si mixam in continuare. 

Curatam morcovii si ii dam prin razatoarea cu gauri mari. Nuca o maruntim. 

Adaugam morcovii si nuca in bolul cu compozitia de oua si mixam bine. 

Separat amestecam faina si praful de copt si le punem in bol.Amestecam cu grija cu miscari de jos in sus. 

Tapetam o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si punem compozitia .

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 30 minute . 

Cand prajitura s-a copt, o lasam sa se racoreasca, o taiem cuburi si servim . 

TIPS-URI

1

Nuca poate fi inlocuita cu migdale .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu alune si morcovi