Prăjitură cu nucă – Multicooker

de madi_marin in Prajituri, 7 Iun 2014 | 1197 vizualizari

 

E varianta tortului cu nuca fara faina , propus de Xandrinne. Doar ca eu am modificat un pic reteta (regulamentul imi permite :) )si ce e cel mai important.....am uitat sa fac poza din cook. Halep si marea finala sunt de vina! :)))))))

 

INGREDIENTE

  • 125 g nucă pralinată
  • 100 g nucă simplă
  • 100 g zahăr
  • 70 ml apă
  • 4 ouă
  • 2 linguri
  • de cacao
  • 100 g ciocolată amăruie
  • 1 fiolă esenţă de rom
  • 1 lingură de făină
  • Pentru ornat:
  • frişcă bătută
  • fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu nucă – Multicooker:

Nuca pralinată, nuca măcinată fin, zahărul şi apa se pun la foc mic. Se amestecă continuu până ce zahărul s-a dizolvat şi compoziţia a devenit mai lichidă. Acum se adaugă ciocolata şi se amestecă să se topească. Se dă la răcit.


Se adaugă apoi esenţa de rom ,gălbenuşurile, lingura de făină, cacaoa şi albuşurile bătute spumă tare.


Compoziţia se toarnă în cuva aparatului unsă cu ulei şi tapetată cu făină.


Se selectează de la MENU programul BAKE, temperatura de 180 grade şi COOKING TIME pentru 45 de minute.


Când e gata, se scoate uşor din vas şi se lasă la răcit.


Se ornează cu frişcă bătută, nucă măcinată, fructe şi ciocolată.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu nucă – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

laura_n 1

08.06.2014, 16:46

interesanta! o sa o incerc si eu

Pushaa 1

08.06.2014, 17:18

delicioasa!

Lia_ 1

08.06.2014, 21:04

eu te cred pe cuvant ..delicioasa ...mmmm

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de prune si nuca