Prăjitură cu nucă – Multicooker

de madi_marin in Prajituri, 7 Iun 2014 | 3710 vizualizari

 

E varianta tortului cu nuca fara faina , propus de Xandrinne. Doar ca eu am modificat un pic reteta (regulamentul imi permite :) )si ce e cel mai important.....am uitat sa fac poza din cook. Halep si marea finala sunt de vina! :)))))))

 

INGREDIENTE

  • 125 g nucă pralinată
  • 100 g nucă simplă
  • 100 g zahăr
  • 70 ml apă
  • 4 ouă
  • 2 linguri
  • de cacao
  • 100 g ciocolată amăruie
  • 1 fiolă esenţă de rom
  • 1 lingură de făină
  • Pentru ornat:
  • frişcă bătută
  • fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu nucă – Multicooker:

Nuca pralinată, nuca măcinată fin, zahărul şi apa se pun la foc mic. Se amestecă continuu până ce zahărul s-a dizolvat şi compoziţia a devenit mai lichidă. Acum se adaugă ciocolata şi se amestecă să se topească. Se dă la răcit.

Se adaugă apoi esenţa de rom ,gălbenuşurile, lingura de făină, cacaoa şi albuşurile bătute spumă tare.

Compoziţia se toarnă în cuva aparatului unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Se selectează de la MENU  programul BAKE, temperatura de 180 grade şi COOKING TIME pentru 45 de minute.

Când e gata, se scoate uşor din vas şi se lasă la răcit.

Se ornează cu frişcă bătută, nucă măcinată, fructe şi ciocolată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu nucă – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

laura_n 1

08.06.2014, 16:46

interesanta! o sa o incerc si eu

Pushaa 1

08.06.2014, 17:18

delicioasa!

Lia_ 1

08.06.2014, 21:04

eu te cred pe cuvant ..delicioasa ...mmmm

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de prune si miez de nuca-Multicooker