Prajitura cu pere

de maria_claudia in Dulciuri, 19 Sep 2010 | 2427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 150g de unt,
  • 150g zahar,
  • 3 oua,
  • 160g faina,
  • 2 lingurite praf de copt,
  • 1 lingura cacao,
  • 5-6 pere.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu pere:

Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga ouale pe rand, faina amestecata cu praful de copt, cacao, iar la sfarsit ciocolata rasa. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.Perele curatate se taie felii nu prea subtiri si se trece prin faina.Torni aluatul in tava iar deasupra asezi perele.Coci prajitura 35 de min in cuptorul preincalzit la foc mijlociu.Cand s-a racit se portioneaza dupa preferinte(eu am folosit o forma de floare) decorezi bucatile de prajitura cu ciocolata si frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

vanilla 1

28.09.2010, 12:47

IMI PLACE FELUL IN CARE AI PREZENTAT DESERTUL!!!

epurasha2bb 1

30.09.2010, 17:37

ce dragute sunt !

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:36

ce dragutze sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de frisca.