Prajitura cu piersici

de -Miti- in Prajituri, 14 Aug 2014 | 2327 vizualizari

 

Prajitura este facuta dupa o reteta de la Ruxy (http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-iaurt-si-caise-23339.html), o prajitura pe care o fac si eu, si fetele, dar si mama mea.
Este foarte versatila, se poate face cu orice fructe de sezon si noi toti o indragim.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 piersici
  • 4 oua
  • 6 linguri iaurt
  • 5 linguri ulei
  • 175 g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 200 g faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • varf de cutit de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici:

Curatam si spalam piersicile si le taiem in cubulete.


Faina se cerne, ouale se spala si se sparg intr-un bol.


Intr-un bol mai adanc adaugam ouale, zaharul, zaharul vanilat, iaurtul si uleiul. Amestecam, apoi adaugam faina, praful de copt, ghimbirul si sarea. Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.


Punem compozitia in tava si presaram deasupra bucatile de piersica. Dam tava la cuptor cam 40-45 .


Se lasa sa se raceasca si se feliaza.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

15.08.2014, 14:01

-Miti- 1

15.08.2014, 14:11

Va multumesc

RuxyRux 1

16.08.2014, 21:31

De-a dreptul minunata Miti scumpa! Iti recomand si ultima prajitura cu lamaie si fructe...e o nebunie Pup mami si maruntelele dulci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici, iaurt si frisca