Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
A fost facuta cu prune congelate
Framantam aluatul din ingredientele de mai sus.
Trei sferturi din aluat se intinde pe masa de lucru infainata formand o foaie pe care o asezam cu grija in tava unsa cu ulei. Intepam foaia din loc in loc cu o furculita. Presaram pe toata suprafata foii un strat subtire de gris; asezam prunele iar deasupra acestora mai presaram si cealalta mana de gris. Pudram cu scortisoara prunele.
Din sfertul de aluat lasat deoparte se intinde o foaie subtire din care, cu ajutorul pintenului taiem fasii de aprox.1cm. Asezam aceste fasii peste prune si dam tava la copt in cuptorul preincalzit la 180 grade.
O lasam la copt pana capata culoare aurie.
Dupa ce o scoatem din cuptor se pudreaza cu zahar si se lasa la racit
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult