Prajitura cu rabarbar

de La Ancuta in Prajituri, 21 Iun 2011 | 20708 vizualizari

 

Inca o reteta din categoria Rabarbar... vor mai urma :D

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 1 pahar ulei
  • 1/2 pahar apa
  • 1 praf de copt
  • 250 g faina
  • 5-6 tije de rabarbar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu rabarbar:

Separam ouale iar galbenusurile le mixam cu zaharul pana se albesc.


Adaugam uleiul si mixam in continuare. Adaugam apoi apa si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in aluat.


Batem albusurile spuma cu un praf de sare iar apoi o incorporam usor in aluat, cu miscari de jos in sus.


Turnam aluatul in tava unsa sau tapetata cu hartie de copt.


Tijele de rabarbar le curatam iar apoi le taiem bucatele. Presaram putin gris peste ele iar apoi le asezam in tava, pe toata suprafata aluatului.


Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra, si trece testul scobitorii.


Lasam sa se raceasca iar apoi scoatem din tava. Pudram cu zahar si portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rabarbar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

02.07.2011, 23:16

bun

Raluca_Maria_94 1

11.05.2015, 17:59

Multumesc ptr reteta ..A iesit foarte buna

La Ancuta 1

12.05.2015, 22:00

Ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pandispan fin cu iaurt si stafide